Habitació amb llit infantil

cama infantil con barrera

No te olvides de los complementos




Preparant el canvi d’habitació de nadó a habitació infantil? No pot faltar un llit infantil com aquest, amb una barana núvol, li encantarà!

La creació d’una habitació infantil és un pas important a totes les famílies. Et proposem aquest preciós dormitori com a idea per inspirar-te. El nou color Azalea li encantarà.

Llit infantil

En esta composició trobareu un llit de 190×90 amb angles de fusta. L’alçada és de 78cm des de terra, amb un llarg de 203,8cm i 101cm d’ample.

Per complementar el llit, podeu triar entre un calaix gran amb rodes o dos calaixos amb rodes, de 97,7cm d’ample i 101cm de llarg cadascun.

Les potes de fusta del llit es poden escollir amb color fusta o amb color blanc, què preferiu?

Personalitzeu el llit a la vostra manera, amb els seus colors preferits.

Més complements per a l’habitació infantil

L’habitació infantil és el primer pas per dormir solet@, a gust i en un espai que li encanti. Prepara el seu nou dormitori amb un llit infantil amb dos calaixos per guardar les seves cosetes. No t’oblidis de la barana per evitar caigudes a la nit. Se sentirà segur@. Tenim varis models i mides, a més a més podreu escollir colors.

Saps què existeixen diferents possibilitats de baranes?

En aquesta habitació hem utilitzat la barana en forma de núvol de 135 per llarg de 3,5cm (no és abatible). Està disponible la mateixa barana, però per introduir en una base i que a més sigui abatible.

Fixa’t en la composició: a la part de darrera del llit, es troba una prestatgeria amb llum LED per il.luminar les seves nits.

Crea un espai perquè jugui, pinti o llegeixi a una taula infantil amb rodes de 98×49. Li encantarà juntament amb el seu tamboret de 30×30! Tot personalitzat amb els vostres colors preferits.

Completa la seva habitació amb un tipi infantil de mobles ROS, són tan bonics! Dins de la tenda tipi s’ho passarà molt bé creant les seves pròpies històries, llegint els seus contes o simplement refugiant-se al seu espai preferit.

Per decorar-la, pots utilitzar els nostres papers de paret infantils, hi ha un munt d’opcions. També pots decorar amb les nostres làmines infantils, les catifes i, la roba de llit que, estem segurs que t’encantarà. Comencem? A la imatge pots veure els nous quadres i coixins “Enjoy your sweets”.

Trieu colors, complements, mides, distribució… tot a la vostra botiga de mobles més propera.