Llits abatibles de paret: tot el que necessites saber

Podéis optar a una estantería de altura 107,6, una estantería para ir encima de los abatibles simples horizontales de 90 o de 130/150 con diferentes alturas posibles. También se puede escoger puerta para estanterías de un 1, 2 o 3 huecos.

¡No os olvidamos del cabezal quitamiedos con funda tapizada o tela 3D, a vuestro gusto!

Las camas abatibles de pared son únicas y a medida. ¡Se adaptan a tu espacio y personalidad! Inspírate en las propuestas de la web.

L’elecció d’un llit abatible de paret és sempre una bona opció, ja que es tracta d’una opció molt pràctica en habitacions juvenils i en llars amb poc espai.

Però, t’has plantejat el munt d’opcions que existeixen? Per exemple, tens parets de pladur? Vols un llit vertical o horitzontal? Llegeix aquest article i descobreix les opcions i possibilitats que existeixen! Una petita guia de llits abatibles de paret que et servirà d’ajuda:

Compte amb el pladur!

És imprescindible que el sostre sigui d’obra i no de pladur. A botigues distribuïdores t’informaran sobre totes les característiques i necessitats si tens una paret de pladur a casa i desitges un llit abatible.

llit abatible

Mides dels llits abatibles segons el sostre

#lavieenROS té solucions per a totes les mides. Sabem que cada habitació i cada llar és un món, per aquest motiu, existeixen diverses possibilitats: amb altura de 237,8 cm d’altura. Pensades per a sostres de 240 a 250cm d’altura.

Per les habitacions una mica més altes, concretament de 250 a 260 cm, podreu utilitzar abatibles de 248,9 cm d’altura.

Per a sostres inferiors a 237,8 cm junt amb el llit abatible s’haurà d’afegir un altell especial d’alt que a la botiga t’indicaran com triar-lo.

A tenir en compte! L’altura total de l’abatible, més l’altura total de l’altell, ha de medir com a màxim 1cm menys que l’altura del sostre.

llit abatible yoga

També existeixen diversos fondos per abatibles:36, 43 i 59

Cada tipus de llit abatible té un fons i un alt específic, i que podràs triar, però també existeixen limitacions. Al catàleg tècnic disponible a botigues, podreu veure tots els dissenys disponibles i els seus fons.

En definitiva, trobareu llits abatibles horitzontals per a matalàs de 180×90, 190×90, 190×105, 190×135 i 190×150.

Els llits abatibles verticals estan disponibles per a matalàs de 180×90, 190×90, 190×105, 190×135 i 190×150.

A més, trobareu altres dissenys amb sofà, per exemple. Existeixen un munt de possibilitats, adaptades a les teves necessitats i gust.

A tenir en compte que segons el fons i segons el disseny de llit abatible, no està disponible amb totes les mides de matalàs. Aquesta informació és millor comentar-la en una botiga distribuïdora.

llit abatible amb sofa

Més complements als abatibles de paret

Podeu optar per una prestatgeria d’altura 107,6, una prestatgeria per anar a sobre dels abatibles simples horitzontals de 90 o de 130/150 amb diferents altures possibles. També es pot triar la porta per a prestatgeries d’1, 2 o 3 buits.

No ens oblidem del capçal barrera amb funda entapissada o tela 3D, al vostre gust.

Els llits abatibles de paret són úniques i a mida. S’adapten al teu espai i personalitat! Inspira’t amb les propostes de la web.

lliteres abatibles
Posted on

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

12 + 2 =