Habitació convertible Fusion 2

bressols convertibles

No te olvides de los complementos




Os esperamos en vuestra tienda más cercana, donde podréis elegir los muebles que mejor se adapten a vuestras necesidades y gusto, y donde también podréis preparar un proyecto con la decoración infantil perfecta, sin duda.

Una habitació convertible amb un bressol Fusion 2 és el somni complert de qualsevol familia. El bressol convertible Fuusion 2 és un bressol de 140×70 amb barana mòbil, calaixos i llit extraíble. Tot i que la part inferior la podeu confeccionar a la vostra manera segons les vostres necessitats i gust. Trieu calaixos o llit.

Per a l’armari infantil disposeu d’un munt d’opcions que permetran disposar d’un armari a la vostra mida. Trieu les mides, la distribució i els colors per confeccionar l’armari de l’habitació del bebè.

Però el millor ve quan comenceu a decorar a la vostra manera. El paper pintat de paret, les làmines decoratives infantils, la roba de llit, la catifa i els coixins. Quins dissenys triaríeu? Podeu triar els vostres dissenys preferits i combinar-los entre ells. Quedarà una habitació convertible espectacular poseu el que poseu.

Però… i quan es converteix? Disposareu d’un dormitori infantil amb llit per a matalàs de 190×90 i un escriptori perquè desenvolupi la seva creativitat.

Us esperem a la vostra botiga més propera, on podreu triar els mobles que millor s’adaptin a les vostres necessitats i gust, i on també podreu preparar un projecte amb la decoració infantil perfecta, sens dubte.

Per què un bressol convertible?

Perquè és la manera ideal d’aprofitar els mobles del bebè fins més endavant, transformant-lo en una habitació infantil amb llit de 190, escriptori i més.

A més, els bressols convertibles acostumen a disposar de canviador al mateix moble, el que permet tenir tot el que necessitem per a la cura i el descans del bebè.

Té molts més avantatges, com per exemple que es tracta de bressols grans per a matalàs de 140×70 i molts d’ells tenen un llit niu a baix, una autèntica passada!

Podeu personalitzar-la al vostre gust, i combinar-la amb altres mobles. Encara ho esteu dubtant?