Llitera abatible inclinable i escriptori

litera abatible y escritorio

No te olvides de los complementos




Un dormitori juvenil amb una llitera abatible es una opció ideal per aprofitar millor l’espai del dormitori. Si a més pots posar un escriptori amb prestatgeries, serà ideal per crear també una zona d’estudi o treball al mateix dormitori.

Llitera abatible inclinable

La llitera abatible inclinable està formada per dos llits de190×90, tot i que també la pots escollir amb llits de 180×90 i 200×90. El fons que hem escollit és de 36cm. Trobaràs llits abatibles de fons 43cm i 56cm, quin prefereixes?

Saps què és un llit inclinable?

Facilitarà la teva tasca a l’hora de fer el llit, ja que com pots veure a la foto de detall, el llit superior s’inclina perquè sigui molt més fàcil accedir a ella.

El llit superior s’inclina 30º perquè puguis accedir més fàcilment a fer el llit.

Per treure el màxim de profit a l’habitació, s’ha optat per una escala que es pot moure i només utilitzar quan sigui necessari. La escalera va ancorada a la part superior de la llitera abatible. És segura i molt fàcil d’utilitzar.

Completem el dormitori amb llitera abatible amb prestatgeries i un escriptori que pot utilitzar-se una vegada els llits estiguin tancats. Crea un despatx que s’adapti a les necessitats del vostre dia a dia.

Completa el dormitori amb decoració de #lavieenROS

A la part inferior de l’escriptori hem posat uns calaixos baixos que queden especialment bé. Ho hem combinat tot amb els colors de la nostra paleta actuala més també hem utilitzat el paper pintat a joc. T’has fixat amb les làmines decoratives? També les pots trobar al nostre catàleg de mobles juvenils.

La roba de llit és una aposta segura. Els nostres complements tèxtils són 100% cotó, súper còmodes i amb un munt de dissenys disponibles.

T’agraden els pufs? Pots trobar-los a l’apartat de complements de la nostra web i també a la teva botiga més propera.

A l’igual que els pufs, tria la nostra decoració juvenil com paper de paret pintat, quadres i làmines juvenils, làmpades, catifes i molt més. Decora tota l’habitació ROS al teu gust.

Més característiques dels llits abatibles de #lavieenROS

  • Admet matalàs de 24cm d’alt sense capçalera/barana.
  • Pots escollir capçal o barana abatible, a més del seu acabat entapissat.
  • L’interior dels llits abatibles es pot personalitzar: tria prestatgeries, llum LED, elàstics i en alguns models, pots triar una taula que es pot posar i treure.
  • Disponibles en tres fons: 36cm, 43cm i 59cm.