Llit niu amb calaixos

cama nido con cajones

No te olvides de los complementos




Llit niu amb calaixos de color verd festuc

Pels més atrevits i per les més atrevides! Un llit niu amb calaixos amb colors llamatius. Què et sembla la idea? Per descomptat, pots escollir els colors que més t’agradin, i també les mides!

180×80

180×90

190×80

190×90

190×105

200×90

200×105

Respatllers tapissats per a llit juvenil

El llit niu amb calaixos completat amb respatllers és ideal per sentir-se còmode a l’habitació. És una opció ideal inclñus per habitacions infantils com aquesta.

Els raspatllers tapissat tenen una mida única: 83cm de llarg, 22cm d’ample y 43cm d’alt. Pots triar diferents acabats: perlatex, denimtex, limatex, currytex i malvatex.

Complements per a habitació juvenil

Els complements de la teva habitació estan personalitzats al teu gust: coixins, roba de llit, paper de paret… què et semblen les nostres opcions? Descobreix-les als complements que et proposem.

Mobles que s’adapten a les mides de la teva habitació i sobre tot al teu gust.

Crear una habitació juvenil es fàcil si es tracta de representar la teva identitat. Tenim totes les eines perquè puguis fer-ho a la teva botiga més propera.

L’armari és un complement essencial a qualsevol habitació. Pots escollir mides, distribució, colors i molt més.

I la taula escriptori? L’adaptem a la seva edat. Què necessiteu? Més alta, més baixa i també el color que més us agradi.

Els nous complements decoratius inspirats a la naturalesa com el paper de paret fulles i els quadres Wood o planet B, donaran el toc final a aquesta habitació tan especial.